logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Vádat emeltek a szigetszentmiklósi erőszaktevő ellen

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki megtámadott és megpróbált megerőszakolni egy hazafelé tartó nőt januárban Szigetszentmiklóson – közölte a Pest Megyei Főügyészség pénteken.

A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség vádirata szerint a nő idén január 27-én, sötétedés után Szigetszentmiklós külső részén, egy bányató melletti utcában gyalogolt hazafelé, amikor egy szembejövő férfi visszafordulva követni kezdte, és beszélgetést kezdeményezett vele. A férfi eleve azzal a céllal közeledett a sértetthez, hogy akár erőszakkal is szexuális kapcsolatot létesítsen vele – írták.

A vádlott behúzta áldozatát egy kerítés nélküli telekre, a földre teperte, lehúzta a nadrágját és megpróbált közösülni vele, de ez a nő védekezése miatt nem sikerült.

A támadót végül egy közeledő autó megzavarta, így elengedte a nőt, elvette a földre esett mobiltelefonját és elmenekült. A rendőrök öt nap alatt elfogták a gyanúsítottat, aki ellen az ügyészség szexuális erőszak kísérlete és kifosztás bűntette miatt emelt vádat – áll a közleményben.

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely)

Ajánljuk még