logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Donáth Anna: Ha valaki úgy dönt, csapatban játszik, ne mutogasson utólag a másikra

| Szerző: hirado.hu
Ahogy a siker közös lett volna, úgy a kudarcban is osztozunk - a Momentum európai parlamenti képviselője közösségi oldalán üzent.

Donáth Anna, a Momentum egykori elnöke közösségi oldalán értekezett az ellenzékről. Úgy véli, hogy az április 3-i választási kudarc a teljes ellenzék kudarca. Mint írja: „Április 3-án az ellenzéki összefogásra bő egymillióval kevesebben szavaztak, mint a kormánypártokra. Az ellenzéki összefogás minden pártja részt vett a választási kampányban, ezért mindannyian felelősek vagyunk az eredményekért. Ahogy a siker közös lett volna, úgy a kudarcban is osztozunk. Ha valaki úgy dönt, csapatban játszik, ne mutogasson utólag a másikra.”

Érdekes kontrasztot képez ez azzal, hogy Gyurcsány Ferenc kedden arról beszélt egy interjúban, hogy a választási bukás okozója és felelőse az a Márki-Zay Péter, akire Gyurcsány csak a „jelölt”-ként hivatkozott.

Kapcsolódó tartalom

Donáth szerint „aki tagadja az igazságot, az sosem lesz képes a mostaninál jobban működő országot építeni.”

Bejegyzését azzal zárta, hogy szerinte az igazság kimondásának mellőzése a semmibe vezeti az ellenzéket: „Csak az igazat. Ez az út áll előttünk, minden más a semmibe vezet.”

Kiemelt kép: Donáth Anna. (Fotó: Besenyei Gergely/hirado.hu)

Ajánljuk még