logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

„Egy rég várt személyes találkozás” – Klicskóval talákozott Karácsony Gergely

| Szerző: hirado.hu
Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere Prágában találkozott Vitalij Klicskóval, Kijev polgármesterével – osztotta meg közösségi oldalán Karácsony.

„Egy rég várt személyes találkozás Kijev polgármesterével, Vitalij Klicskóval” – írta a fotó mellé Karácsony Gergely.

Emlékezetes: Budapest főpolgármestere korábban kínos helyzetbe került, amikor azt hitte internetes megbeszélést folytat a kijevi polgármesterrel, azonban kiderült, hogy csak egy „ál-Klicskóval” beszélt. Később kiderült, hogy képet, ami megtévesztette Karácsonyt az úgynevezett „deepfake technológiával” generálták.

Kapcsolódó tartalom

Kapcsolódó hírek

Karácsony Gergely ismét hitet tett a szankciók mellett
Európai szinten kell megfogni az energiaárakat Karácsony Gergely szerint, aki ATV Egyenes beszéd című műsorában méltatta az EU lépéseit, mondván „hála a Jóistennek”, hogy az unió kezd valamit a helyzettel. Hogy az Oroszországgal szembeni szankciós politika miatt nem lesz gáz, az szerinte nem releváns. A főpolgármester nem először üdvözölte a szankciókat.
Belföld
Ellentmond egymásnak Karácsony Gergely és egyik helyettese
Tisztán közgazdasági szempontból ez egy butaság – a Telex szerint ezt mondta Karácsony Gergely egyik helyettese arról a fővárosi rezsitámogatási rendszerről, amit néhány napja a főpolgármester jelentett be. Karácsony Gergely szerint a helyettese nem gondolja azt, hogy butaság a rezsitámogatás. A főpolgármester azt viszont még nem tudja, hogy honnan lesz rá pénz – hangzott el az M1 Híradó műsorában.
Belföld

Ajánljuk még