logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Esti séták az Állatkertben: a kulisszák mögé is bepillanthatunk

| Szerző: hirado.hu
A Fővárosi Állat- és Növénykert kulisszatitkaival ismerkedhet a közönség az esti zárás utáni különleges vezetett sétákon. Ilyenkor olyan helyszíneket is felkeresnek, amik máskülönben nem látogathatók. A programra online lehet jegyet váltani korlátozott számban – írja oldalán a Fővárosi Állat- és Növénykert.

Az esti sétákat mindig zárás után tartják, s a csoportokat tapasztalt csoportvezetők viszik el az érdekesebbnél érdekesebb helyszínekre. Az Esti séták az Állatkertben program alkalomról alkalomra változik, de mindig van lehetőség arra, hogy néhány állattal egészen közelről is megismerkedhessenek a résztvevők, és olyan helyekre jussanak el, amelyek egyébként nem részei a kert látogatható zónájának.

Ilyenkor az állatorvosi rendelőbe, vagy a Cápasuli üzemi területeire is szoktak csoportokat vinni, sőt, van olyan este is, amikor a készülő Biodóm az egyik helyszín.

A séta felénél egy kis pihenésre is van lehetőség, ilyenkor frissítőt és harapnivalót kínálnak, sőt, a Vígszínház művészei jóvoltából minden alkalommal egy kis irodalmi élmény is várja a résztvevőket. A séta időtartama körülbelül 3 óra.

Az Esti séták időpontjáról és jegyárairól további információk itt olvashatók. Mivel az egyes csoportok létszáma, illetve az összes csoport száma is korlátozott, természetesen maguk a jegyek is korlátozott számban érhetők el. Ezért már időben érdemes gondolni a jegyváltásra, amelyre az online jegyváltási felületen van lehetőség.

Kiemelt kép: Érdeklődők a fókamedencénél a Fővárosi Állat- és Növénykertben (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ajánljuk még