logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A kamrába rejtette sniccerrel megölt áldozatát a gyilkos - VIDEÓ

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy sniccerrel ölte meg idős ismerősét, majd kifosztotta – olvasható az Ügyészség oldalán. 

A vádirat szerint a időskorú sértett 2021-ben felújítási munkálatokat végzett monori házában, melynek során több bútorát is eladta, amit az elkövető anyja vásárolt meg.

Az innen fakadó ismeretség okán a férfi 2021. május 29-én megjelent a sértettnél, a konyhában beszélgettek, amelynek során szóváltás alakult ki közöttük. A veszekedés közben az elkövető elővett egy sniccert, és azzal több, mint ötven alkalommal megvágta, illetve megszúrta az idős sértettet.

A támadás a sértettet az arcán, nyakán, vállain, al- és felkarján valamint mellkasán érte. Az elkövető

ezután a sértett testét a kamrába húzta fóliával és különböző iratokkal letakarta, majd rácsukta az ajtót.

Az időskorú sértett az elszenvedett sérülések következtében elhunyt. A támadó magához vette a sértett iratait, bankkártyáját, mobiltelefonját majd bezárta a házat és a sértett kocsijával elhajtott.

Még ugyanezen a napon a férfi egy ismerősével megpróbált pénzt levenni a sértett bankkártyájáról,

de nem jártak sikerrel. Másnap az elkövető a sértett autóját Monorierdő belterületén hagyta.

A férfi ellen a Pest Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette és kifosztás bűntette emelt vádat. Emellett őt és társát megvádolta jogosulatlanul megszerzett elektronikus készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás bűntettének kísérletével is.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még