logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tárgyalás közben kezdték el ütni áldozatukat, a bírót is megfenyegette az ikerpár

| Szerző: hirado.hu

A megyeszékhelyi bíróságon 2022. szeptember 20-án egy ikerpár, akik történetesen vádlottjai voltak egy büntetőügynek, a tárgyalás közepén előbb hangoskodni, majd szidalmazni és ütlegelni kezdték a sértettet. A kiabálást hallotta az éppen másik ügy miatt a bíróságon tartózkodó rendőr is. Ekkor jöttek ki a tárgyalóból segítséget kérni.

A rendőr azonnal intézkedett, előbb felszólította a két férfit, hogy hagyják abba az ordibálást. Egyikük megértette a kérést, a testvérpár másik tagja azonban nem hagyta abba az őrjöngést. Ekkor a sértett már a bíró mögött megbújva állt, a vádlott pedig őt is és a bírót is fenyegetni kezdte – számolt be róla a police.hu.

A kolléga többszöri felszólítás után bilincseléssel tudta csak megfékezni az agresszív vádlottat, akit az addigra megérkező egyenruhásokkal együtt előállítottak a rendőrségre. A 29 éves helyi férfit munkatársaink azonnal gyanúsítottként hallgatták ki hatósági eljárás megzavarásának bűntette és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt.

(Forrás: police.hu)

Ezzel azonban még nem ért véget az agresszió, ugyanis miközben az ikerpár egyik tagját a rendőrök elszámoltatták, a tárgyalóteremből hazafelé tartó fivére egy macsétát vett magához, majd útnak indult, hogy revansot vegyen. Már úton volt a sértett otthonához, amikor az éber járőrök ellenőrizték, és a férfitól lefoglalták a közbiztonságra veszélyes eszközt, és vele szemben eljárást indítottak.

Ajánljuk még