logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Puska vállhoz, céloz, és mellélő – Gyöngyösi rossz helyre küldte a szemrehányást

| Szerző: hirado.hu
A Jobbik elnökének magánéletét Jakab Péter tanácsadója közösségi oldalán firtatta. Gyöngyösi Márton szintén közösségi oldalán válaszolt Molnár Enikő állításaira, csak épp rossz helyre címezte a szemrehányást.

Az elmúlt hetekben, hónapokban se szeri, se száma a Jobbik körüli botrányoknak, melyek olykor magánéleti szálakban is bővelkednek. A szappanoperába illő félig szerelmi, félig politikai történetekben hemzsegnek a szeretők, a házasságtörők és a politikai szédelgők – legalábbis ezt állítják egymásról a szereplők.

Molnár Enikő nevét akkor ismerhette meg a nyilvánosság, amikor a bulvárlapok Jakab Péter élettársaként hivatkozott rá.

Az elmúlt hetek során több botrányos megnyilvánulása is volt: jobbikos politikusokat nevezett árulónak, megzavarta a párt miskolci fórumát, ahol üldözőbe vette Potocskáné Kőrösi Anitát, a Jobbik elnökhelyettesét, és erről felvételt is készített.

Kapcsolódó tartalom

Legújabb sajtóvisszhangot keltő megmozdulása a Jobbik jelenlegi elnöke, Gyöngyösi Márton magánéletének firtatása volt. Molnár pénteken közzétett bejegyzése szerint Gyöngyösit felesége „kidobta” otthonról, hónapokig élt együtt az asszisztensével, aki nem mellesleg az egyik jobbikos önkormányzati képviselő jegyese volt.

Kapcsolódó tartalom

Jakab Péter tanácsadójának bejegyzésére kedden reagált Gyöngyösi Márton is közösségi oldalán. A pártelnök szerint a „Fidesz propagandája” vette célba a házasságát, de az, hogy Molnár Enikőnek mióta van köze a Gyöngyösi által minősített médiumokhoz, az nem világos.

Molnár Enikő neve egyébként nem is szerepel a politikus bejegyzésében, holott az egész botrány kirobbantója Jakab Péter tanácsadója.

A pártelnök bejegyzésében válaszolt Molnár által kiteregetett vádakra: „Négy éve valóban volt egy házassági válságunk, amit néhány hónap alatt rendeztünk, és azóta is boldog házasságban élünk a feleségemmel, immár 16. éve. A feleségemen kívül soha mással nem éltem együtt.”

„Minden, a házasságommal kapcsolatos kérdés kizárólag rám és a feleségemre tartozik” – zárta bejegyzését a Jobbik elnöke.

Ajánljuk még