logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Márki-Zay mozgalma a „tiszták koalícióját” ajánlja Gyurcsány nejének árnyékkormánya helyett

| Szerző: hirado.hu
A bukott baloldali miniszterelnök-jelölt mozgalma közleményben fejtette ki véleményét Gyurcsány Ferencék kezdeményezéséről. Továbbá azt ígérték, hogy „ki fognak lépni a fényre a tiszták koalíciójával”.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom közösségi oldalán megjelent közleményben a Márki-Zay fémjelezte alakulat azt írta: „A mai napon bemutatott Dobrev-árnyékkormánnyal sok mindenre választ kaptunk.

Az árnyékkormány névsora mellőzte a civileket és a szakembereket, így azt mindössze egy DK-s pártkáderekből álló csapat alkotja”.

Kapcsolódó tartalom

Márki-Zay mozgalma nehezményezi a civilek kihagyását. A Mindenki Magyarországa Mozgalom bejegyzésében továbbá leszögezte, hogy „nem Orbán Viktor árnyékában kíván dolgozni, éppen ezért

mi ki fogunk állni a fényre a tiszták koalíciójával”.

Márki-Zay mozgalma szerint „ezt a koalíciót olyanok fogják alkotni, akik a rendszer megbuktatásáért dolgoznak,  akik hisznek egy új politikai kultúrában, ahol a hatalom nem egy szűk elit kezében összpontosul, ahol a pozíciókat nem lojalitás alapján osztják, ahol a korrupció üldözendő jobb- és baloldaltól függetlenül és

ahol a szakértelem és a rátermettség lesz a meghatározó”.

Kiemelt kép: Márki-Zay Péter volt miniszterelnök-jelölt.

Ajánljuk még