logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Folytatódik a sárdobálás – szerelmi háromszöggel borzolja a kedélyeket Molnár Enikő

| Szerző: hirado.hu
Volt politikustársai családi szennyesét teregeti ki közösségi oldalán a Jobbikból eltávolított Molnár Enikő. A korábbi kabinetfőnök többek közt Gyöngyösi Márton magánéletében vájkál.

Megint botrányoktól hangos a Jobbik háza tája, a nemrég kirúgott kabinetfőnök, Molnár Enikő közösségi oldalán ment neki több expárttársának. Jakab Péter volt pártelnök korábbi kabinetfőnöke arról számolt be a Facebookon, hogy Gyöngyösi Márton elnököt kidobta a felesége, mert a férfi hónapokig együtt lakott az asszisztensével, méghozzá a párt által fizetett Falk Miksa utcai szolgálati lakásban. Molnár szerint Gyöngyösi asszisztense ráadásul egy jobbikos önkormányzati képviselő jegyese volt.

A volt kabinetfőnök bejegyzésében elismeri, azért tálal ki, hogy visszavágjon az őt ért sérelmekért, és megmutassa mennyien élnek hazug, képmutató módon a pártban.

„A Jobbik politikusai, vezető tisztségviselői úgy érzik, az én magánéletem rájuk tartozik, és az azzal kapcsolatos minden megnyilvánulásukat tűrni fogom. Tévednek!”

– írta.

A családi viszonyok felemlegetése egyébként különös lépés Molnár Enikőtől, hiszen sajtóhírek szerint ő maga is egy házas emberrel él együtt, Jakab Péter volt pártelnök ugyanis hivatalosan még nem vált el a feleségétől. Jakab Péter állítólag Molnár Enikő miatt kényszerült elköltözni otthonról, vagyis maguk is hasonló szerelmi háromszögbe keveredtek, mint amit most Molnár felró Gyöngyösi Mártonnak.

A kabinetfőnök egyébként másokat sem kímél posztjában: „Vagy Dudás Róbert lenne a nagy keresztény, aki hasonló utat járt be? Vagy az lenne a nemzeti keresztény, konzervatív, hogy képviselőként a saját gyereke finanszírozását kérte, amit Potocska Anita frakcióigazgatóként engedélyezett is neki, pedig pontosan tisztában volt azzal, hogy mindez törvénybe ütköző” – fogalmazott.

Az egymás lejáratását célzó politikai belharc nem most kezdődött a Jobbikban, Molnár Enikő régebben is nekiment már Gyöngyösinek, azt állítva, hogy Jakab Péter bukása után Gyöngyösi ki akart lépni a Jobbikból. Potocskáné Kőrösi Anitát pedig azzal vádolta meg, hogy összejátszik a Fidesszel.

Kapcsolódó tartalom

Megírtuk, a botrányairól elhíresült, korábban BKV-ellenőrként is dolgozó Molnár Enikőt augusztusban rúgták ki a Jobbikból, ahol tizenkét évig dolgozott, ebből hat évig önkéntesként, 2016-tól pedig szerződéssel.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Gyöngyösi Márton (Fotó: MTI/ Kovács Tamás)

Ajánljuk még