logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tovább zajlik a jobbikos harc: Jakab tanácsadója ezúttal Gyöngyösinek ment neki

| Szerző: hirado.hu
Molnár Enikő, Jakab Péter közeli munkatársa közösségi oldalán arról írt, hogy a Jobbik jelenlegi elnöke, Gyöngyösi Márton néhány hónapja még kilépett volna a pártból.

Az ügy előzménye, hogy a Jakab Péter által gründolt Nép Pártján Mozgalom köszönőlevelet küldött Gyöngyösi Mártonnak, amiért belépett a mozgalomba. Csakhogy Gyöngyösi semmi ilyesmit nem tett és közösségi oldalán arra hívta fel Jakab és tanácsadója figyelmét törvénysértés olyan emberek adatait tárolni, akik ehhez nem járultak hozzá.

Molnár Enikő ennek kapcsán válaszul saját közösségi oldalán lebegtette meg, hogy Gyöngyösi néhány hónappal korábban, Jakab Péter bukása után azt fontolgatta, hogy kilép a Jobbikból, ha Ander Balázst választják elnöknek.

Molnár beszámolt arról is, hogy az általa „Cenzor Marcinak” nevezett Gyöngyösi kitiltotta őt az oldaláról, miután Molnár egy levélváltás képernyőfotóját osztotta meg egy hozzászólásban.

Molnár szerint a pártelnökségre pályázó Gyöngyösi és Ander abban állapodott meg, hogy „Ander Balázs visszalép Gyöngyösi Márton javára egy parlamenti mandátumért. Hamarosan az egyik női politikus helyett így Ander Balázst láthatjuk majd a parlamentben, akiről néhány hónappal ezelőtt Gyöngyösi Marci még így írt nekem: »Már csak a fejét kellene lecserélni« – idézte fel a mostani pártelnök szavait Molnár Enikő.

Molnár legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megzavarta a jobbikos Potocskáné Kőrösi Anita miskolci rendezvényét, majd üldözőbe vette a politikust.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még