logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bántalmazó apa mellett nőtt fel a magyar sztár DJ

Az M2 Petőfi TV-ben mesélt először gyermekkori traumáiról a budapesti éjszakai élet egyik megkerülhetetlen neve. A zenész saját példáján keresztül kívánja felhívni a figyelmet a családon belüli erőszak tarthatatlanságára.

Látszólag boldog családban nevelkedett Szigeti Péter, vagy ahogy többen ismerhetik, Peter Makto. A mindig vidám DJ az M2 Petőfi TV zenés portréműsorában, a Magas és Mélyben vallott Koltay Anna műsorvezetőnek arról, hogyan titkolta évekig, hogy apja bántalmazza. Lelkileg és fizikailag is gyötörte őt, az egyetlen menekülési útja a zene volt. A műsorban úgy fogalmazott, amikor feltette a fülhallgatóját, akkor ki tudta zárni a külvilágot a DJ szettek végtelenségével.

A zenész számára kislánya születése jelentett meghatározó változást, akinek ő csak feltétel nélküli szeretetet ad, ezzel képessé vált arra, hogy ellensúlyozza a fájdalmat, amit gyerekkorában át kellett élnie.

„Ahogy végignézem a családfámat, minden férfi felmenőm erőszakos, agresszív ember volt. Boldog vagyok, hogy lányom született. Van egyfajta kettősség ebben: míg az ő hatodik születésnapjáról az emlékem, hogy mennyire megszeretgettem, a saját hatodik születésnapomról viszont az, hogy mennyire elvert az apám. A zene és a diszkó mindig kitüntetett helyen van az életemben, de a valódi sikerem az, hogy a gyerekem engem szeret, nem pedig utál” – fogalmazott a Magas és Mély vendégeként Peter Makto, aki csak azért állt a nyilvánosság elé történetével, hogy szót emelhessen a családon belüli erőszak ellen.

A teljes beszélgetés újranézhető a Médiaklikken, ahol 60 napig elérhetők a műsor korábbi adásai.
 
Magas és Mély – új vendégekkel, péntek esténként 20:40-től az M2 Petőfi TV-n.

Ajánljuk még