logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rekordnézettséget hozott a tűzijáték

| Szerző: hirado.hu
Az év eddigi legnézettebb eseménye a Tűz és fény játéka élő közvetítése volt a közmédián és a teljes hazai televíziós piacot tekintve is.

Idén is széles tömeg volt kíváncsi az államalapítás ünnepe alkalmából tartott budapesti tűzijátékra. A közvetítés az év eddigi legnézettebb eseménye lett – nemcsak a Dunán és a teljes közmédián, de az összes csatornát figyelembe véve is.

A Tűz és fény játéka élő közvetítésébe idén 1 millió 357 ezer néző kapcsolódott bele legalább egy percre és a legnézettebb percben, 21 óra 25 perckor közel 1,1 millióan látták.

A közvetítés alatt a Duna volt messze a legnézettebb csatorna: minden negyedik tévénéző követte a csatornán a tűzijátékot, így augusztus 27-én a csatorna a teljes esti főműsoridőt megnyerte.

Kapcsolódó tartalom

A közmédia online felületein is sokan nézték élőben: mintegy 45 ezer videoindítást kezdeményeztek. Az azóta eltelt időben több mint 24 ezren nézték újra a tűzijáték-közvetítést a Médiaklikk.hu oldalon.

A Tűz és fény játéka című műsorszám az adásba kerülés után még 60 napig újranézhető a Médiaklikken!

 

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="8659330" align="aligncenter"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/7/2022/08/Tuzijatek-a-Duna-felett-Budapesten-7-HPGy-1024x683.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Ajánljuk még