logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tizennyolcezren utaztak a kedvezményes Tűzijáték 2022 jeggyel

| Szerző: hirado.hu
Tizennyolcezren utaztak vidékről Budapestre, aztán haza Tűzijáték 2022 jeggyel – tette közzé Facebook-bejegyzésben a Technológiai és Ipari Minisztérium.

A kedvezményes ajánlatot pénteken és szombaton a főváros felé, szombaton és vasárnap a visszaúton vehették igénybe a vidéken vonatra, buszra szállók. A legnépszerűbb az egy főre a megtett távolságtól függetlenül, egységesen kétezer forintért megváltható alapváltozat volt, amelyből tizenkétezer kelt el, ugyanakkor több mint ezerhatszáz jegyvásárló vitt magával további nyolcszáz forintért még egy embert – mutatott rá a minisztérium.

A közlekedési szolgáltatóknak több mint huszonötmillió forint nettó bevétele származott a speciális, fixáras jegytípusból.

A Technológiai és Ipari Minisztérium a nemrégiben kijelölt országos közlekedésszervező közreműködésével összehangolt és vonzó tarifarendszer kialakítására törekszik a közösségi közlekedésben.

A Tűzijáték 2022 kedvezményes termékkel kapcsolatos tapasztalatokat e cél megvalósítása során figyelembe veszik, azok a későbbiekben hasonló kezdeményezésekben hasznosulhatnak – tették hozzá.

Kiemelt kép: Horváth Péter Gyula/Hirado.hu

 

Ajánljuk még