logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gripenek húznak át Budapest felett, mutatjuk pontosan hol

| Szerző: hirado.hu
A Magyar Honvédség Gripenjeit is láthatják a szombati tűzijáték előtt.

Az augusztus 27-ei tűzijáték előtt – 19:30-20:00 óra között – a Magyar Honvédség Gripenjei kötelékben repülnek majd a Duna Parlament és Lánchíd közötti szakaszán. Ezért Budapesten és Pest megye egyes részein megnövekedett hanghatásra kell számítani.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

Kapcsolódó tartalom

Kovács Zoltán: nem áll fenn olyan körülmény, amely kérdésessé tenné az esti tűzijáték megtartását

Nem áll fenn olyan körülmény, amely kérdésessé tenné az esti ünnepi tűzijáték megtartását – közölte az operatív törzs ülése után a testület vezetője, Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Kovács Zoltán a Facebook-oldalán azt írta, hogy szombaton 16 órától megkezdte munkáját az ünnepi tűzijáték lebonyolításáért felelős operatív törzs.

„Az eddig összegyűjtött és értékelt információk alapján kijelenthető, hogy nem áll fenn olyan körülmény, mely kérdésessé tenné a 19 óra 30 perckor kezdődő díszelgő áthúzást, illetve a 21 órakor kezdődő ünnepi tűzijátékot” – közölte. Kitért arra is, hogy az operatív törzs a tűzijáték végéig ülésezik és amennyiben szükséges, azonnal tájékoztatja a közvéleményt.

Kiemelt kép: illusztráció

Ajánljuk még