logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Pótlóbuszok járnak a vonatok helyett egy szakaszon

Elhúzódik a Győr-Veszprém vasútvonalon a karbantartás, ezért Veszprém és Zirc között jövő péntekig közlekednek pótlóbuszok – közölte a Mávinform csütörtökön.

Közleményük szerint tovább tart a Gyulafirátót külterületén lévő völgyhidak megerősítése, a falazatok felújítása és a pályakarbantartás. A Zirc és Veszprém között közlekedő pótlóbuszok Eplény, vasútállomás helyett Eplény, Újtelepnél állnak meg. A vonatok Győr és Zirc között az alapmenetrend szerint közlekednek.

Veszprém és Városlőd-Kislőd állomások között a szakemberek ütemterv szerint végeztek a pályafelújítással, így ott hétfő hajnalban megindulhat a vonatközlekedés. A Budapest–Székesfehérvár–Szombathely vonalon utazóknak már nem kell pótlóbuszra átszállniuk, ismét teljes útvonalon járhatnak a Bakony, a Göcsej és a Citadella InterCity-k, valamint a Veszprém–Szombathely viszonylatú személyvonatok.

Az iskolásoknak és szüleiknek azt ajánlják, hogy a tanév megkezdése előtt tájékozódjanak a Veszprém és Zirc közötti közlekedésről a MÁV honlapján és a MÁV-applikációban található menetrendi kereső segítségével.

A kiemelt kép illusztráció: (Forrás: Facebook)

Ajánljuk még