logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ma 40 fok is lehet, de jöhet a hidegfront, mutatjuk, hol eshet

| Szerző: hirado.hu
Pénteken a csúcshőmérséklet 34 és 40 fok között várható, megérkezik azonban a hidegfront, és előbb a nyugati, majd délután, estefelé a középső tájakon is egyre többfelé számíthatunk heves záporra, zivatarra, helyenként felhőszakadás, jégeső kíséretében.

Pénteken a csúcshőmérséklet 34 és 40 fok között várható, megérkezik azonban a hidegfront is, és előbb a nyugati, majd délután, estefele a középső tájakon is egyre többfelé számíthatunk heves záporra, zivatarra, helyenként felhőszakadás, jégeső kíséretében – írta honlapján az Országos Meterológiai Szolgálat.

A meterológiai szolgálat péntek délutántól heves zivatarokra figyelmeztet, elsősorban a Dunántúl területén. A zivatarokat széllökések is kísérhetik.

A délután folyamán a csúcshőmérséklet 34 és 40 fok között valószínű. Az ország nyugati fele fölé egyre több és vastagabb felhőtömb sodródik, és előbb a nyugati, majd délután, estefele a középső tájakon is egyre többfelé számíthatunk heves záporra, zivatarra, helyenként felhőszakadás, jégeső kíséretében.

Este az ország nagyobb részén erősen felhős vagy borult időre számíthatunk ismétlődő záporokkal, zivatarokkal, heves zivatar is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22 fok között várható.

Ajánljuk még