logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kosztümös sorozat folytatása érkezik a Dunára

Az év elején láthatták a Duna nézői Jane Austen befejezetlen regénye nyomán készített angol sorozat, a Sanditon első évadát, amelynek folytatását is műsorára tűzi a csatorna. Az angol kisváros színes egyéniségekkel teli lakóinak életét szerda esténként követhetik a Dunán.

Jane Austen befejezetlen regénye nyomán Andrew Davies, a BBC számtalan irodalmi adaptációjának forgatókönyvírója egészítette ki a történetet, amelynek nyolc epizódból álló első évada után tovább szövődik a szereplők fordulatos élete a kosztümös angol filmsorozatban.

A folytatás az első évad szívbemarkoló befejezése után kilenc hónappal veszi fel az események fonalát. Sanditon, a nagyreményű tengerparti fürdőváros népszerűsége töretlenül növekszik, lakói közt pedig egyre több színes egyéniség tűnik fel. Jane Austen hősnőjének – a főszereplő Charlotte Heywood – kegyeiért csakhamar két udvarló is verseng. A hadsereg érkezése hozzájárul a társasági élet felpezsdítéséhez, ám előre még senki sem látja, milyen bonyodalmak származnak majd a díszes egyenruhák feltűnéséből.

Sanditon 2. évad – augusztus 17-től szerdánként 20:55-től a Dunán!

További részletek a sorozatról IDE kattintva olvashatók.

Címlapfotó: MédiaKlikk.hu

Ajánljuk még