logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hatalmas összefogás alakult ki a strandon, hogy megmentsék a férfi életét

| Szerző: hirado.hu
Egy berekfürdői strandon lett rosszul az a 70 év körüli férfi, akihez a mentők gyors segítségét kérték a rémült szemtanúk. Az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán számolt be a napokban történt mentésről, amelyben több fürdőző is részt vett.

Egy 70 év körüli férfi lett rosszul egy berekfürdői strandon, a szemtanúk azonnal hívták a mentőket, valamint az idős úr segítségére siettek.

Mint ahogy azt az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben írják, a férfi fájdalomra panaszkodott, majd hirtelen mellkasához kapott és a bejárat mellett összeesett.

„Többen azonnal a segítségére siettek és menőt hívtak, köztük egy közeli sürgősségin dolgozó rutinos ápolónő is, aki azonnal megvizsgálta a beteget, aki már nem lélegzett. Megkezdte az újraélesztést, amihez egy helyszínre siető közeli háziorvos is csatlakozott” – fogalmaztak.

Eközben a mentésirányító riasztotta a legközelebbi mentőegységeket, akik perceken belül a helyszínre értek. A mentősök sokáig küzdöttek együtt, emelt szinten a férfi életéért, amit a fürdőző sokaság reménykedve figyelt. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, ám férfi továbbra is kritikus állapotban volt.

Kapcsolódó tartalom

A rutinos mentősök a légimentők segítségét kérték, akik pillanatokon belül kórházba szállíthatták a beteget. Szerencsére az idős férfi azóta túl van az életveszélyen.

Ajánljuk még