logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jakab kabinetfőnöke üldözőbe vette a Jobbik politikusát – videó is készült

| Szerző: hirado.hu
Molnár Enikő és Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik elnökhelyettese között régóta ellentét feszül, ez látszik legalábbis Molnár korábbi megnyilvánulásaiból. Jakab Péter tanácsadója ezúttal egészen Miskolcig követte Potocskánét, és videóra is vette, ahogy inzultálja.

 

„Ma egyenesen Miskolcig utaztam, hogy megtudjam Potocskáné Kőrösi Anitától, hogy hogyan értesülhetett hamarabb az általa beadott etikai beadványról a fideszes Magyar Nemzet, mint én. Ki az, aki összejátszik a Fidesszel?” – áll Molnár Enikő, Jakab korábbi kabinetfőnökének, tanácsadójának keddi Facebook-bejegyzésében.

A Jakab Péterhez ezer szállal kötődő Molnárt mélységesen felháborítja, hogy Potocskáné provokátornak nevezte őt.

A videóban Molnár – aki nem mellesleg etikai eljárás alatt áll a Jobbikban – azt nehezményezte, hogy Potocskáné szerinte a Jobbik-frakció pénzéből és annak autójával utazott Miskolcra, miközben nem országgyűlési képviselő.

Arra a kabinetfőnök nem tért ki, hogy Jakab Péter korábban több mint 100 millió forint értékű szerződésekkel biztosította volna saját embereinek megélhetését a következő négy évre a frakció pénzéből.

Kapcsolódó tartalom

Molnár szerint Potocskáné Kőrösi Anita „szivárogtatott” a Magyar Nemzetnek információkat annak érdekében, hogy kiszorítsa Jakab Pétert a pártból. Molnár Enikő azt követeli, hogy Potocskánét zárják ki a pártból, és az eljárás lefolytatásáig függesszék fel a Jobbikban betöltött összes pozíciójából.

Kapcsolódó tartalom

Potocskáné azonban már több ízben kijelentette, hogy Molnár kijelentései abszurdak és hazugságokon alapszanak.

A Jobbik közleményben ítélte el Molnár Enikő miskolci akcióját,

mint írták: Jakab Péter tanácsadója, Molnár Enikő ma leutazott Miskolcra azzal a céllal, hogy vélhetőleg megzavarja a katakárosultaknak rendezett jobbikos tanácsadást.

Üres provokációnak nevezték az akciót, és hozzátették:

a „mamuszos” láthatóan nem a „Nép Pártján” áll, csupán öncélúan balhézik. Utalva ezzel Jakab utóbbi időben tett megnyilatkozásaira, amely szerint ő a „Nép Pártján” politizál.

Ajánljuk még