logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hosszú a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhely belépőoldalán

A Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások és a nyaralók miatt hosszú a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhely belépőoldalán csütörtökön – közölte a rendőrség a honlapján.

A Szerbiából személygépkocsival érkezőknek 4 órát, az autóbusszal utazóknak 2 órát kell várniuk a határátlépésre. A belépőoldalon a személyautóknak és az autóbuszoknak is kétórás a sor.

Az augusztus végéig pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között működő ásotthalmi közúti határátkelőhely belépőoldalán kétórás, a röszkei közúti határátkelőhelyen mindkét irányban egyórás a várakozás.

Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében választhatják a kübekházi vagy a tiszaszigeti közúti határátkelőhelyet, ezek 7 és 19 óra között tartanak nyitva.

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is, ahol a személygépkocsival Romániába tartóknak és az onnan érkezőknek egyaránt 2 órát kell várakozniuk. A gyorsabb határátlépés érdekében az autósok választhatják a nagylaki közúti határátkelőhelyet, ahol a belépőoldalon egyórás a várakozás, vagy a kiszombori átkelőt, ahol nincs nagyobb sor.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség Határinfó oldalán, vagy a rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Ajánljuk még