logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orbán Viktor: A magyar gazdák számíthatnak ránk!

| Szerző: hirado.hu
Előterjesztést hallgattunk meg a gazdasági minisztertől, és létre is hoztunk egy munkacsoportot, amelynek az a dolga, hogy intézkedéseket tegyen a gazdák megsegítése érdekében – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalára feltöltött videójában. A kormányfő kiemelte: a magyar gazdák számíthatnak ránk!

Legalább egy tucatnyi ilyen intézkedést tárgyaltunk meg. Még nem tettük le a voksunkat véglegesen sem egyik, sem másik mellett, még kell egy jó hét, amíg véglegesítjük ezeket a döntéseket, de a gazdák kapnak segítséget természetesen” – fogalmazott Orbán Viktor.

Nem lenne az jó, nemcsak nekik, hanem a magyar nemzetgazdaságnak sem, hogyha életképes, munkára alapított családi gazdaságok, mezőgazdasági cégek mennének tönkre, és nemcsak az idei évben szenvednénk el így veszteségeket, hanem a jövőben sem lennének meg azok a szereplői, azok a jó gazdák a magyar gazdaságban, a magyar mezőgazdaságban, akik megművelik az ország földjét, illetve bevételt hoznak a magyar gazdaság számára” – magyarázta a miniszterelnök.

A kormányfő kifejtette, hogy nemzeti érdek, nemcsak az ő személyes érdekük, hanem közös nemzeti érdekünk, hogy ők talpon tudjanak maradni.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még