logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mentőhelikopter érkezett Ferihegyre – a reptéri rohammentőt is be kellett vetni

| Szerző: hirado.hu
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér biztosításáért felelős rohamkocsi csak különleges esetben hagyhatja el a légikikötő területét, erre azonban most a mentésvezető utasította, miközben két másik mentőegységet is riasztott.

 

A repülőtér közelében szenvedett motoros balesetet egy harminc év körüli férfi, a Központi Mentésirányítás több egységet is riasztott a mentéshez.

Kapcsolódó tartalom

Az Országos Mentőszolgálat arról számolt be, hogy többen azonnal a férfi segítségére sietettek, mentőt hívtak és a tapasztalt mentésirányító instrukciói alapján megvizsgálták az árokban fekvő motorost, akinek rettentő fájdalmai voltak – olvasható a mentősök hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben.

Mint írják, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér biztosításáért felelős rohamkocsi csak különleges esetben hagyhatja el a légikikötő területét, erre azonban most a mentésvezető utasította, miközben két másik mentőegységet is riasztott.

A menetősok tájékoztattak, hogy a fiatal sérült emelt szintű ellátása így pillanatokon belül megkezdődött, amihez hamarosan még egy mentőhelikopter is érkezett segítségül. A motorost végül súlyos sérülései miatt légi úton szállíthatták kórházba. A mentők és a Doctor-10 is visszatérhetett a reptérre.

Ajánljuk még