logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiállt a „judapestező” jobbikos Jakab Péter mellett

| Szerző: hirado.hu
Tovább folytatódik a jobbikos belháború, amelynek a legújabb ütközeteként a „judapestező” Bíró László a közösségi médián terjesztett nyílt levelében alkalmatlannak nevezte a párt frissen megválasztott vezetőségét és kiállt Jakab Péter mellett.

 

Több tiszteletet a tagságnak, több tiszteletet azoknak, akik a végeken dolgoznak! Mert ha ők nem lennének, ti nem vennétek fel a milliós fizetéseteket havonta” – olvasható Bíró László nyílt levelében, melyet a Facebookon tett közzé.

Jakab Péter szövetségese kifejti: „Mára a tisztelet és az egymás iránti kiállás, a szolidaritás is kihalt a vezetésből”.  Bejegyzésében megfogalmazza, hogy Jakab Péter „a haláltól és a teljes megsemmisüléstől” mentette meg a pártot, amikor Gyöngyösi Márton vezetésével az európai uniós választáson 6 százalékot értek el. Úgy véli: a párt új vezetői és képviselői méltatlanná váltak az Országgyűléshez, ezért felszólította őket, hogy „azonnal” mondjanak le.

Kapcsolódó tartalom

Ismert: Bíró László korábban rasszista és antiszemita megnyilvánulásaival hívta fel magára a figyelmet. Budapestet például judapestnek nevezte. Az egyesült ellenzék ennek ellenére mégis soraiba fogadta. Az áprilisi országgyűlési választások során az MSZP-P borsodi jelöltje mellett kampányolt. A választást Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte.

Ajánljuk még