logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

„Dávid, Laci, Dani! Legyen nektek könnyű a föld!” – búcsúzik a rendőrség a Dunában elmerült kollégáiktól

| Szerző: hirado.hu
Megható Facebook-bejegyzéssel búcsúzott a BRFK a Kis-Dunába fulladt két bv-s dolgozótól, akik hétfőn szolgálati ebeket képezése közben elmerültek a vízben Rácalmás közelében. Holtestükre kedden délután és szerda délelőtt találtak rá.

„Megtalálták Dávidot is. Mindössze 29 éves volt. Tegnap a 34 éves László holttestét is elengedte a Duna… Mélyen le vagyunk sújtva… Mi, rendőrök, tűzoltók, bévések, polgárőrök, katonák egy család vagyunk” – kezdi bejegyzését a BRFK.

„Mi már tudjuk, hogy milyen érzés, hiszen pár napja vesztettük el Danit, aki körzeti megbízottként dolgozott a VI. kerületben, és a Tisza tóba fulladt bele” – tették hozzá utalva nemrég elhunyt kollégájukra.

„Dávid, Laci, Dani! Legyen nektek könnyű a föld!” – zárul a bejegyzés.

Mint ismert, a büntetés-végrehajtás két munkatársa hétfő délelőtt merült el a Kis-Dunában Rácalmásnál, szolgálati kutyák kiképzése közben.

A 29 férfi és 34 éves társa a pálhalmai illetve a márianosztrai büntetésvégrehajtási intézet alkalmazottaiként dolgoztak, egyikük kutyavezető, másikuk kutyakiképző volt.

Az idősebbik férfi holttestét kedd délután, fiatalabb társát szerda délelőtt találták meg.

Kapcsolódó tartalom

Korábban elmerült a Tisza-tóban és életét vesztette egy fiatal fővárosi rendőr. A VI. kerületi rendőrkapitányság állományába tartozó rendőr csütörtök késő délután a tiszafüredi szabadstrandon barátaival fürdött, amikor hirtelen elmerült. Később a búvárok már csak a 22 éves férfi holttestét találták meg.

Kapcsolódó tartalom

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még