logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Isten veled, Dani! Megható, ahogy 22 éves, vízbe fulladt társuktól búcsúznak a rendőrök

| Szerző: hirado.hu
Elmerült a Tisza-tóban és életét vesztette egy fiatal fővárosi rendőr – közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

 

A VI. kerületi rendőrkapitányság állományába tartozó rendőr csütörtök késő délután a tiszafüredi szabadstrandon barátaival fürdött, amikor hirtelen elmerült. Később a búvárok már csak a 22 éves férfi holttestét találták meg.

„Isten veled, Dani! Az utolsó pillanatig reménykedtünk, de sajnos bekövetkezett az, amitől a legjobban féltünk; fiatal kollégánk holttestét ma megtalálták a Tisza-tóban. Amikor kiderült, hogy Dani június 30-án elmerült a vízben, miközben barátaival fürdött a tiszafüredi strandon, mi budapesti rendőrök egy emberként reménykedtünk benne, hogy valamilyen csoda folytán még élve láthatjuk viszont kollégánkat. Rendőrök, tűzoltók, önkéntesek, barátok, és Dani családja szüntelenül keresték a 22 éves őrmestert, de sajnos a búvárok már csak holtan tudták kiemelni a vízből.

Kupai Dániel Ferenc r. őrmester a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányságán szolgált, kiváló szakmai munkája miatt nemrég kapta meg körzeti megbízotti kinevezését. Szerette a hivatását, előtte állt még az egész élet, és felfoghatatlan, hogy ilyen fiatalon búcsúznunk kellett Tőle. Több kollégánk, a BRFK kötelékébe tartozó rendőr is a tónál volt ma, ők egy sportrendezvényre érkeztek, és az elsők között értesültek Dani haláláról. A VI. kerületi rendőrök, akik nagyon szerették Danit, vissza is léptek a versenytől, a megrendítő hírtől nem tudtak leutazni a tóhoz.

Mi budapesti rendőrök fájdalmas küldetést bíztunk a többi kollégánkra; a búcsú, az emlékezés, a végső tisztelet megadását. Kollégáink az összes budapesti rendőr nevében koszorút engedtek a vízbe a tragédia helyszínén, hogy meggyászolják Danit és osztozzanak a család fájdalmában. Nyugodj békében Dani”! – írta közösségi oldalán a BRFK.

Ajánljuk még