logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Új hírek érkeztek a terézvárosi házomlásban megsérült táncos állapotáról

| Szerző: hirado.hu
Egyre jobbak az esélyei a budapesti házomlásban megsérült táncművésznek. A Ripost informátora szerint már nem tartják mélyaltatásban a lányt.

Egyre jobbak annak a 26 éves táncművésznek az esélyei, akire a budapesti Jókai utcában hétfő délelőtt ráomlott egy épületrész, miközben a kedvesével, és egyben kollégájával egy próbára sietett az Operettszínházba. A Ripost egy informátora szerint Nikolettet már nem tartják mélyaltatásban.

Javult az állapota, de a gerincéhez továbbra sem mernek az orvosok hozzányúlni” – ezt már a táncoslány egyik közeli ismerőse közölte a lappal.

Nikolett és Benjámin ugyan észrevette, hogy a magasból törmelékek kezdenek zuhanni, de arra már nem volt idejük, hogy elfussanak. A táncoslányt csak percekkel később találta meg partnere, addig semmit sem látott a hatalmas porfelhőtől. Miután Benjámin meglátta az eszméletlen barátnőjét, azonnal hívta a mentőket, de a lányhoz nem nyúlt, nehogy még nagyobb kárt okozzon. Később kiderült, helyesen döntött, hiszen Nikolett súlyos koponya- és gerinc­sérüléseket szenvedett, tehát egy szakszerűtlen tett akár végzetes is lehetett volna.

A kórházban megállapították, hogy először a művésznő koponyáját kell helyreállítani, a gerince csak utána következhet.

Egy akrobata a Bors­nak elmondta: Nikolett volt az iskola egyik legnépszerűbb diákja.

A korosztályunkban mindenkit megrázott a balesete. Niki mindig is középpontban volt, és állandóan nevetett. Nehéz elképzelnünk civilként, ő a színpadra született. Mindannyian a legjobbakban reménykedünk, és többen csatlakoztunk a színháza által indított imalánchoz is, talán ez is segített a barátunkon” – mondta a neve elhallgatását kérő előadóművész.

Kapcsolódó tartalom

Mint korábban beszámoltunk róla a terézvárosi tetőomlás legsúlyosabb sérültje a Budapesti Operettszínház egyik táncművésze, aki éppen munkahelyére tartott.

Jelenleg foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt zajlik a nyomozás, a rendőrség építész-statikus és orvos szakértő bevonásával vizsgálja az ügyet. A házomlásban érintett épületbe azóta sem térhetek vissza a lakók, húszan kértek elhelyezést az önkormányzattól – közölte a Terézváros.hu. Az önkormányzat két szállodában foglalt le a számukra szobákat – írta az MTI.

Ajánljuk még