logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kisebb kannabiszerdőt számoltak fel a rendőrök Baranyában

Több mint háromszáz tő kannabiszból álló ültetvényt számoltak fel a baranyai rendőrök a Pécsváradhoz közeli Feked külterületén, ahol elfogták a termesztéssel gyanúsított két férfit, míg Pécsen két feltételezett terjesztőt vettek őrizetbe.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n szerdán megjelent közleményében azt írta, hogy a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei egy 32 éves és egy 24 éves pécsváradi férfit fogtak el Feked külterületén, éppen akkor, amikor az ültetvényre érkeztek locsolni. Az eljárás adatai szerint az ültetvényhez szükséges eszközöket, magokat közösen szerezték be.

A rendőrök a területről 311 tő kannabiszt és a növények gondozásához kellő eszközöket foglaltak le.

A bűncselekménnyel összefüggésben Pécsen egy 24 éves helyi férfit, valamint egy 28 éves pécsváradi férfit is elfogtak. Utóbbi otthonában 327 tő különböző fejlettségű kannabisz növényt foglaltak le. A 24 éves pécsi férfi lakásában 224 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

Mindkettőjük ellen kábítószer-kereskedelem, míg az ültetvényen elfogott két férfi ellen kábítószer birtoklása miatt nyomoz a rendőrség.

A rendőrség a négy gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezi a letartóztatásukat.

Címlapfotó: Police.hu

Ajánljuk még