logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kalapáccsal rámolt ki egy óbudai zálogházat - VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Egy órán belül elfogták a külföldit, aki a gyanú szerint egy kalapács segítségével egy óbudai zálogházat rámolt ki. A férfi éppen festékszóróval színezte át körözött autóját – írja a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2022. június 27-én  bement egy óbudai zálogházba, kalapáccsal betörte az üvegpultot, majd tizenegy nyakláncot zsákmányolva elmenekült. Az ellopott ékszerek összértéke megközelíti a hárommillió forintot.

A III. kerületi járőrök egy órán belül a Bécsi úton fogták el a feltételezett elkövetőt, aki aranyszínű autóját éppen festékszóró palackkal próbálta ezüstszínűvé varázsolni. Kiderült, hogy a járművet körözték is, amit a cseh hatóságok rendeltek el lopás miatt.

(Fotó: Police.hu)

A 41 éves cseh állampolgárt elfogták, az ellopott ékszereket megtalálták nála. A férfit az óbudai nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címlapfotó: Police.hu

Ajánljuk még