logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fogolyszökés: keresik a Kecskemétről megszökött szír férfit

| Szerző: hirado.hu
Segítsen a kecskeméti rendőröknek megtalálni ezt a férfit! Ha látta vagy tartózkodási helyéről információja van, hívja az egyenruhásokat! – olvasható a rendőrség honlapján.  

Közölték, hogy a Kecskeméti Rendőrkapitányság elfogatóparancs alapján eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Klihu Nordein 38 éves szír állampolgár ügyében. Klihu Nordein 174 centiméter magas, vékony testalkatú. Szeme színe világoskék. Kopasz és enyhe szakállat, borostát visel.

A külföldi férfit fogolyszökés bűntett és más bűncselekmény elkövetése miatt keresi a rendőrség, aki vasárnap délután Kecskeméten a hatóság őrizetéből megszökött.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon (6000 Kecskemét, Batthyány utca 14.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76-513-356-os hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ajánljuk még