logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy járókelő az utolsó pillanatban menekült el a zuhanó tető elől - VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Négyen sérültek meg hétfő délelőtt Budapest VI. kerületében, ahol leomlott egy ház felső emeletének egy része.

Homlokzati fal és tetőszerkezeti elemek dőltek az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában hétfő délelőtt. Négyen megsérültek és öt autó teljesen összelapult. Csécsi Soma az M1 híradójának telefonon azt mondta, a Jókai utcai épület előtt tartózkodó emberek sérültek meg a balesetben. Hozzátette, a mentési munkálatok jelenleg is tartanak, a katasztrófavédelem munkatársai dolgoznak a helyszínen.

Kisdi Máté, a Főváros Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerint az Aradi és a Jókai utca kereszteződésében található ötszintes épület tetejéről indult el az omlás, amely magával sodorta az alatta lévő erkélyek párkányzatát is, a törmelék a Jókai utcán parkoló gépkocsikra, illetve az úttestre zuhant.

Kapcsolódó tartalom

Hétfőn délután kikerültek a térfigyelő kamera felvételei, melyen jól látszik, hogy egy férfi, aki éppen az utca túloldaláról sétál át a Jókai utcán, felnéz, majd irányt vált és futni kezd. A járókelő az utolsó pillanatban vette észre, hogy megindult az épület homlokzata, ami maga alá temette volna. Egyelőre nem tudni, hogy a férfi is a sérültek között volt-e.

A VI. kerületi rendőrkapitányság nyomozást indított foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Ajánljuk még