logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Letartóztatták a nőt! Magára hagyta az újszülöttjét, aki halála előtt több mint 24 órát töltött az erdőben

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A nő ellen emberölés miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu tájékoztatása szerint a rendőrök a horvát állampolgárságú 31 éves nőt június 23-án Beremend Közúti Határátkelőhelyen elfogták, majd előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság a pénteki napon elrendelt.

 

A halála előtt több mint 24 órát töltött a magára hagyott újszülött az erdőben

Ahogy arról korábban írtunk, a horvátok június 16-án 0 óra 13 perckor értesítették a magyar rendőröket arról, hogy az eszéki kórházban elláttak egy nőt, aki vélhetően előző délután Magyarország területén megszülte a gyermekét, majd magára hagyta. A 31 éves horvát állampolgárságú nő ellentmondásos információkat adott arról, hogy pontosan hol adott életet a gyermeknek, azonban a rendőrök a horvát társszervek segítségével beszerzett adatok alapján kutatásba kezdtek, amelynek eredményeképpen Márfa szőlőhegyen június 16-án délután megtalálták az életben lévő újszülöttet.

Kapcsolódó tartalom

A kutatásban egy orvosi végzettséggel rendelkező rendőr is részt vett, a csecsemőt a megtalálás után szakszerű ellátásban részesítette egészen a mentők kiérkezéséig, akik ezután átvették a gyermek ellátását, majd kórházba szállították, a baba később életét vesztette.

Ajánljuk még