logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Napi lúzer rabló: betört a pékségbe, megdézsmálta a kenyeret, ellopta a kisbuszt, amivel nekihajtott a kerítésnek

| Szerző: hirado.hu
A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.  

 

A salgótarjáni férfi 2022 márciusában az esti órákban a nyitott kapun át bement egy megyeszékhelyi pékség telephelyére, majd a raktáron keresztül az üzemrészleghez sietett, ahol fogyasztott az elkészített kenyerekből. Ezt követően magához vette a pékség tulajdonában lévő kiszállító tehergépkocsi kulcsát, majd az autóhoz ment és azt beindította – közölte honlapján a rendőrség.

Az akkor már bezárt telephelyről a gépjárművel kihajtani nem tudott, ezért az ott lévő kerítésnek ütközött. Ezután a férfi visszament a telephely egyik irodájába és ott az állványra rögzített lemezkazettát leszakította és ellopta. A rongálással a férfi közel százezer forint kárt okozott a sértettnek.

(Forrás: Police.hu)

A hatóság tagjai a lemezkazettát a benne lévő értékekkel a telephely közelében megtalálták és azt a sértett részére visszaadták. A nyomozók beazonosították és kedden elfogták a salgótarjáni férfit, akit jármű önkényes elvétele bűntett és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgattak. A férfi a bűncselekmények elkövetését elismerte.

Ajánljuk még