logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Új életmódjával 17 kilótól szabadult meg Nádas György

„Ha nem jutok el külföldre, nem zavar különösebben, mert a Balatonnak ezer arca van, amiből még sokat fel sem fedeztem” – mondta a NYÁR 22 adásában Nádas György Karinthy-gyűrűs humorista, színész, a Dankó Rádió Jó pihenést! című műsorának házigazdája.

Az északi part szerelmeseként nagy kedvence Ábrahámhegy, Salföld és Révfülöp is, Somossy Barbara és Forró Bence faggatta a Duna élő műsorában nyári terveiről, de szóba került életmódváltása is. Nádas György 60 éves korában döntött úgy, hogy változtat szokásain, így összesen 17 kilótól szabadult meg.

„Hedonista típus vagyok, nem sikerült volna az életmódváltás vasszigorral. Egyik pillanatról a másikra az életem részévé vált, hogy odafigyelek arra, mennyit és mit fogyasztok. Alkoholt már egyáltalán nem iszom” – árulta el a humorista.

Hozzátette, hogy a sportot továbbra is szurkolóként élvezi legjobban, a rendszeres testmozgás mindössze annyit jelent az életében, hogy a híradót nézve szobabiciklizik.

A tévénézés mellett a rádiózás is mindennapjainak része, jóllehet, utóbbiban tevékenyen vesz részt: a Dankó Rádió műsorvezetése állandó elfoglaltságot ad neki. Nádas György azzal folytatta, hogy nemrégiben megható gesztust tettek felé munkatársai; mivel édesapja, Nádas Gábor zeneszerző, zongorista augusztus 9-én lenne 90 esztendős, egésznapos tematikus műsorfolyammal ünneplik majd munkásságát. Apai „örökségét” a Dankó Klub felvételén, július 27-én színpadra viszi Tata víziszínpadán, ahol édesapja népszerű slágereit adja elő. A fellépés különlegessége, hogy a táncdalokat cigányzenekar kíséri majd.

A NYÁR 22 fenti beszélgetése, valamint a teljes adás 60 napig újranézhető a Médiaklikken.

NYÁR 22 – hétfőtől szombatig, délelőtt 10 órától élőben a Dunán!

Ajánljuk még