logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nem válaszolnak a meghívásra, inkább a közmédia ellen hergelnek a balliberális politikusok

Hiába hívja a baloldali politikusokat a közmédia a műsoraiba, többen teljesen elzárkóznak. Köztük Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke is, akit hetek óta minden nap keres az M1 Híradó és a Kossuth Rádió is, de a meghívásokra nem válaszol. Pedig korábban a balliberális politikus volt az egyik legnagyobb kritikusa a közmédia működésének, Szabó Tímea nemegyszer sérelmezte, hogy nem kap meghívást élő adásba – hangzott el az M1 Híradójában.

A közmédia ellen hergelte a tüntetőket Szabó Tímea márciusban az MTVA-székháznál. A párbeszédes politikus minősíthetetlen stílusban beszélt, és a tetőről felvételeket készítő stábunknak kiabált.

Nem először támadja Szabó Tímea a közmédiát és munkatársait. Évek óta folyamatosan uszít, ő az egyik fő szószólója a baloldali hangulatkeltéseknek. Egyike volt azoknak a baloldali politikusoknak is, akik 2018 decemberében napokon át balhéztak az MTVA épületében.

Képviselői titulusukra hivatkozva próbáltak nyomást gyakorolni a műsorfolyam készítésére. Követelték, hogy engedjék be őket a televízió és a rádió stúdióiba.

Később ezt

erőszakkal is megkísérelték, és többször is a stúdiót védő őrökre támadtak.

A DK-s Varju László a földszinten, Hadházy Ákos pedig a szerkesztőségbe vezető lépcső korlátján mászva próbálkozott.

A baloldal Szabó Tímea vezetésével rendszeresen bírálja a közmédiát. Nemegyszer azt állította, hogy nem jöhet be az MTVA-ba.

Szabó Tímeát a többi baloldali politikushoz hasonlóan folyamatosan próbálja meghívni az MTVA a műsoraiba, de ő elzárkózik. Hetek óta napi rendszerességgel keresi a Híradó és a Kossuth Rádió is a Párbeszéd társelnökét. A közmédia megkereséseire azonban Szabó Tímea nem válaszol.

Ajánljuk még