logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az erdőben hagyta újszülött csecsemőjét az anya

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A horvát társszervek értesítették csütörtök éjszaka a magyar rendőröket arról, hogy az eszéki kórházban elláttak egy nőt, aki vélhetően előző délután Magyarország területén megszülte a gyermekét, majd magára hagyta. Kitartó kutatás eredményeképpen élve találták meg a magára hagyott csecsemőt a márfai szőlőhegyen a rendőrök.

 

Frissítés: Időközben a rendőrség azt közölte, hogy az újszülött meghalt.

A 31 éves horvát állampolgárságú nő ellentmondásos információkat adott arról, hogy pontosan hol adott életet a gyermeknek, azonban a rendőrök a horvát társszervek segítségével beszerzett adatok alapján kutatásba kezdtek, amelynek eredményeképpen Márfa szőlőhegyen még aznap délután megtalálták az életben lévő újszülöttet – írta a police.hu cikkében.

A kutatásban egy orvosi végzettséggel rendelkező rendőr is részt vett, a csecsemőt a megtalálás után szakszerű ellátásban részesítette egészen a mentők kiérkezéséig, akik ezután átvették a gyermek ellátását, majd kórházba szállították.

A nő ellen emberölés kísérlete miatt rendelt el nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ajánljuk még