logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elhunyt a buszban hagyott négyéves kislány

| Szerző: hirado.hu

Meghalt az a négyéves kislány, akit szerdán egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek Tomajmonostorán – tudta meg a Blikk. A lapnak a szülők megerősítették a halálhírt.

 

A négyéves kislány, Inez, feladta a harcot a kórházban. Az életveszélyes állapotban kedden kórházba szállított Inez pénteken elhunyt, nem tudták megmenteni az életét, hiába küzdöttek érte az orvosok – írta a Blikk.

Csaknem nyolc órán keresztül felejtették a kislányt a gyermekeket szállító kisbuszban a tűző napon, reggel fél nyolctól délután háromig Tomajmonostoráng. Inez már eszméletlen volt, amikor rátaláltak. Mentőhelikopter érkezett hozzá, s legalább egy órán keresztül küzdöttek a mentők azért, hogy stabilizálják az állapotát. Egyelőre nem tudni, hogy történhetett meg a tragédia.

Az intenzív osztály szakemberei mindent megtettek

A Debreceni Egyetem sajtószolgálata péntek délután az MTI-nek megerősítette, hogy a kislány a debreceni gyermekklinika intenzív osztályán hunyt el.

A közlemény szerint az intenzív osztály szakemberei mindent megtettek, hogy megmentsék a kislány életét, de a legmagasabb szintű ellátás ellenére a gyermek meghalt.

A karcagi rendőrkapitányság még szerdán indított nyomozást foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként. Az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja az eljárást.

 

Ajánljuk még