logo

Műsorújság

Rendkívüli

Lövöldözés egy általános iskolában: tovább nőtt az áldozatok száma

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Százan estek egymásnak két család vitájában Kerepesen, lövések is dördültek

Két család tagjai összeverekedtek Kerepesen: legalább százan „feszültek egymásnak” és lövések is dördültek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) kedden a Police.hu oldalon.

Hárman megsérültek, három embert pedig őrizetbe vettek a rendőrök, miután a két család tagjai összeverekedtek a kerepesi Gyár utcában szombat este – írta a Pest Megyei RFK.

Miután sikerült szétválasztani az embereket, a rendőrök golyóálló mellényt öltöttek, mivel a lövéseket leadó emberek az egyik ingatlanban rejtőztek el, és többszöri felszólításra sem működtek együtt.

Fotók: police.hu

Mivel nem engedelmeskedtek a rendőri felszólításnak, a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységét kérték a helyszínre, amely elfogta az addig a házban bujkálókat.

A három előállított férfit fegyveresen, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Letartóztatásuk indítványozását az ügyészség nem látta indokoltnak, ezért az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek – áll a közleményben.

A helyszíni szemle közben két fegyvert lefoglaltak és fegyverszakértői vizsgálatra továbbítottak. Az elsődleges vélemény szerint gáz- és riasztófegyverekről van szó.

A címlapfotón kézilőfegyver a lövöldözés után. A helyszíni felvételek forrása: police.hu.

Ajánljuk még