logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újabb jelölt vállalná a Momentum vezetését

| Szerző: hirado.hu
Tisztújítás előtt a Momentum. Donáth Anna, a párt jelenlegi elnöke nem indul újra a Momentum elnöki tisztségéért, így új vezetője lesz hamarosan a pártnak. Az eddig megjelent hírek szerint Kerpel-Fronius Gábor és Hajnal Miklós mérkőzött volna az elnöki tisztségért, azonban Gelencsér Ferenc, a Momentum országgyűlési képviselője is jelentkezett a feladatra.

Gelencsér Ferenc, a Momentum frissen megválasztott országgyűlési képviselője is ringbe száll a párt elnöki tisztségéért – értesült több forrásból a Magyar Hang. Korábban a diplomabotrányáról elhíresült Hajnal Miklós és a budapesti városháza eladásának ötletét jegyző Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes jelentette be, hogy indul a Momentum elnöki posztjáért.

Esélyüket növeli, hogy Donáth Anna, a párt jelenlegi elnöke gyermekáldás miatt nem vállalja az újrázást.

Kapcsolódó tartalom

Gelencsér Ferenc a Momentum alapító tagja, a 2019 őszi önkormányzati választás óta Budapest I. kerületének alpolgármestereként tevékenykedett V. Naszályi Márta mellett. A tavaly őszi ellenzéki előválasztáson Csárdi Antallal (LMP) versenyzett és alulmaradt, végül pedig a Momentum listájáról került be az Országgyűlésbe.

Nyitókép: Gelencsér Ferenc Facebook

Ajánljuk még