logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jobbikos nemierőszak-botrány: elítélik a szexuális zaklatást a Fidesz–KDNP női politikusai

A Fidesz és a KDNP frakciójának női képviselői közös közleményben ítélték el pénteken a zaklatás minden formáját és tudatták: elfogadhatatlannak tartják azt, ahogy a Jobbik vezetése az ellenzéki pártban történt szexuális zaklatási ügyet kezeli.

 

Arra hivatkoztak: nemrég látott napvilágot, hogy a Jobbik egyik politikusa a gyanú szerint szexuálisan zaklatta a párt egyik munkatársát.

Kapcsolódó tartalom

Az MTI-hez eljuttatott közleményben – amelyet Dunai Mónika, Selmeczi Gabriella, Vitályos Eszter, Bartos Mónika, Csöbör Katalin, Czunyiné Bertalan Judit, Illés Boglárka, Kállai Mária, Koncz Zsófia, Mátrai Márta, Molnár Ágnes, Szabó Tünde, Varga Judit és Juhász Hajnalka írt alá – leszögezik: a zaklatás minden formáját, pártpolitikától függetlenül, elítélik és együttéreznek az áldozattal.

A kormánypárti képviselők azt ugyanakkor elfogadhatatlannak tartják, hogy a Jobbik vezetése, Jakab Péterrel az élen a kezdetektől tudott az esetről, azonban az áldozat védelme helyett csak azzal foglalkozik, miként mentse meg az elkövetőt a következményektől.

Ajánljuk még