logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elővette a 3-as villamoson a kést és az iskolás gyerekeket szidalmazta, a szabadnapos zsaru azonnal elkapta – videó!

| Szerző: hirado.hu
A zsaru megvédte az iskolába igyekvő gyerekeket.

Még be sem ért a kőbányai kapitányságra, máris elfogással indult a napja Balaton Krisztián rendőr zászlósnak.

„Kollégánknak egy késes garázdától kellett megvédenie iskolába igyekvő gyerekeket a 3-as villamoson. A járaton a zászlós egy hangoskodó férfira lett figyelmes, aki először a gyerekeket szidalmazta, majd egy kést vett elő a zsebéből. Ezt látva kollégánk azonnal szolgálatba helyezte magát, a kést pedig kivette a férfi kezéből.” – írta a közösségi oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Mivel a villamos épp a kerületi kapitányság közelében lévő megállónál járt, a Krisztián testi kényszerrel leszállította, majd előállította a kapitányságra a garázda utast.
A BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói az előállított 36 éves O. Andrást felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Kiderült, hogy a férfi ittas állapotban volt, valamint a kispesti rendőrkapitányság egy másik folyamatban lévő ügyben a körözését rendelte el. A villamoson utazó iskolás gyerekek az eset során nem sérültek meg.

Ajánljuk még