logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fürjes Balázs: Hajnal Miklós ne hagyja cserben a budaiakat!

| Szerző: hirado.hu
A momentumos országgyűlési képviselő a parlamenti ellenzék tagjaként tisztelje meg a választóit azzal, hogy képviseletükben bemegy a munkahelyére és részt vesz az Országgyűlés alakuló ülésén – üzente Hajnal Miklósnak a közösségi oldalán Fürjes Balázs.

A fideszes politikus arra kérte Hajnal Miklóst, hogy „ne legyen pártkatona, menjen szembe a Momentum egyre zavarosabb bojkottfelhívásával, egyéni képviselőként ne tagadja meg a budaiak képviseletét!”

Ismert: Fürjes Balázs ellenében április 3-án a budai 3-as választókerületben a momentumos Hajnal Miklós nyerte meg az országgyűlési választásokat. A Momentum azonban a Parlament alakuló ülésének bojkottálását fontolgatja. Fürjes Balázs szerint Hajnal „a teljes budai választókerületét képviseli”, ezért nem teheti meg, hogy távol marad az alakuló üléstől. Mint fogalmazott:

„Akit a budaiak megtiszteltek bizalmukkal, az ne hagyja cserben Budát!”

Fürjes posztjában felhívja arra a figyelemt, hogy Hajnal Miklós a választások előtt egy szóval sem mondta a budaiaknak, hogy arra kéri bizalmukat, hogy ne képviselje őket az Országgyűlésben. Hogy majd sértődötten szabotálja a parlamenti munkát, ha ellenzékben maradnak. Erről nem volt szó, ezt elhallgatta. Ahogyan Gyurcsány az adóemeléseket és megszorításokat 2006-ban. Ez így a választók becsapása és megtévesztése – fejtette ki.

Fürjes Balázs posztjában a Momentum azon döntésére is reagált, miszerint az esküt leteszik a parlamentben, az alakuló ülés érdemi részét ugyanakkor bojkottálják. A kormánypárti politikus ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott:

„Kérdés, hogy ezalatt a szalonbojkott alatt mit kell érteni? Talán beülnek a terembe, és a pad alatt csuriba teszik az ujjukat? Azzal a halált megvető bátorsággal, ahogyan összeálltak Gyurcsánnyal is?”

Ajánljuk még