logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

„A Disney, amit eddig ismertünk, megszűnt létezni” – petíció indult az LMBTQ-propaganda ellen

| Szerző: hirado.hu
Az aláírásgyűjtést a CitizenGO indította. Kiemelték, hogy kiszivárgott felvételeken a Disney felső vezetői megerősítették, vállalt céljuk a gyerektartalmak LMBTQ-irányvonalúvá formálása.

A CitizenGO küldetése szerint aktív polgárok közössége, mely célul tűzte ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. Azért dolgoznak, hogy a hatalmon lévők tiszteljék az emberi méltóságot és az egyén jogait.

Hangsúlyozták: Karey Burke, a Disney General Entertainment elnöke egy felvételen ismertette a tervet, miszerint egyre több LMBTQ-tartalmat vezetnek be a közeljövőben a gyermekek számára. Latoya Raveneau, a cég vezető producere pedig azt mondta, hogy teljes szabadságot kapott a vállalattól erre.

A fentiek mellett az is kiderült, hogy a Disney közelgő Buzz Lightyear című mesefilmje (a Toy Story filmsorozatából) homoszexuális csókjelenettel érkezik. Ahogy fogalmaznak,

„a Walt Disney vállalat, amit eddig ismertünk, megszűnt létezni”.

A CitizenGO fentiek megakadályozására arra kér minden jóérzésű, józan gondolkodású embert, hogy írja alá a petíciót, tudatva ezzel Robert Chapekkel, a vállalat vezérigazgatójával, hogy ellenzi a gyermekek Disney általi LMBTQ-átnevelését, és addig nem vesz Disney-terméket, nem ül be Disney-filmre, nem vesz igénybe streamingszolgáltatásokat, és nem látogat el Disney parkokba, amíg le nem állítják a gyermekek szexuális-politikai indoktrinációját.

A petíciót itt lehet aláírni.

Ajánljuk még