logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kihívója akadt Jakab Péternek: Stummer János is indul a Jobbik elnöki pozíciójáért

| Szerző: hirado.hu
„Döntöttem. Elnöki szolgálatra jelentkezem a Jobbik tisztújításán” – jelentette be közösségi oldalán indulását a Jobbik elnöki posztjáért Stummer János jobbikos politikus.

A Jobbik május 7-én tartja meg tisztújító gyűlését, amin az eddigiek szerint Stummer János és Jakab Péter, a párt mostani elnöke – aki a történelmi vereség után sem mond le elnöki posztjáról – indulnak majd az elnöki székért.

Jakab Péter egy korábbi Facebook bejegyzésében úgy fogalmazott: „A Jobbik elnökeként nem az a felelős magatartás, ha a vihar kellős közepén elhagyom a kormányrudat”. Ezzel pedig megerősítette, a május elején esedékes tisztújító ülésen újra kíván indulni az elnöki pozícióért.

Stummer János egyébként korábban agresszív kismalacnak nevezte Jakab Péter. A Jobbik elnöke ugyanis a választások után azt hangoztatta, hogy Márk-Zay Péter egy fél év alatt hátrányt csinált az ellenzéki előnyből, folyton a félreszólásait kellett mentegetni a kampányban.

Stummer János erre pedig a következőképp reagált:

„Miután Jakab Péter elmondta tegnap este az ATV-ben a saját és elnökségének véleményét a választási vereségről, most én is leírom, ami legelőször eszembe jut a nyilatkozatáról:

Agresszív kismalac biciklizik, és hatalmasat borul. Arra megy Nyuszika.

– Kismalac, elestél. Segítsek?

– Kussoljál, így szoktam leszállni.”

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még