logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sávlezárások lesznek ismét a metrófelújítás miatt

A 3-as metróvonal felújítása miatt péntektől jövő szerdáig sávlezárásokra kell készülni a Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányából érkezőknek a Váci úti kereszteződésnél – közölte a BKV szerdán.

A társaság közleményében emlékeztetett arra, hogy május 13-ig több ütemben, a Váci út-Petneházy utca, Váci út-Róbert Károly körút és Üllői út-Szentkirályi utca csomópontokban útszűkületek, időszakos sávlezárások és forgalomterelések lesznek, mert a metró felszíni autóbuszos pótlásához szükséges infrastruktúrát építik ki.

Mint írták, április 22. és 27. között a Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányából érkezőknek a Váci úti kereszteződésnél egy-egy rövid szakaszon időszakosan megszűnik a szélső, egyenesen haladó sáv forgalma.

Ugyancsak április 27-ig csak egy sáv lesz járható a Váci útról balra az Árpád híd irányába kanyarodó két forgalmi sávból. A BKV közölte, a Kálvin tér, Corvin-negyed, Semmelweis Klinikák állomások májusi forgalomba helyezése után a metrópótlást a Göncz Árpád városközpont-Kálvin tér útvonalra helyezik át.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még