logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Speciális ventilátorokat vetettek be a leégett szentesi üzemcsarnok füstmentesítésére – FOTÓK

Tűz ütött ki hétfő este egy szentesi élelmiszeripari gyár csomagolóüzemében. A helyszínre hét környékbeli város hivatásos tűzoltói érkeztek, akik nagy erőkkel oltották a lángokat több órán keresztül. Azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mi okozta a tüzet – számolt be az M1 Híradója.

A szentesi tűzoltók mellett hét környező városból, köztük Csongrádról, Kunszentmártonból és Hódmezővásárhelyről is érkeztek tűzoltók, és a katasztrófavédelem irányításával kezdték meg a munkát – számolt be a közmédia regionális tudósítója.

Az ipari épületet két helyen bontották meg a tűzoltók, a tetőt és az oldalfalat, így tudták mérsékelni eleinte a tüzet. De nagy problémát okozott a hatalmas füst, ehhez egy speciális ventilátort használtak, és így tudták a csarnokot átszellőztetni.

Kapcsolódó tartalom

Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet.

További fotókat a szentesi baromfikeltető üzemben keletkezett tűzről alábbi galériánkban tekinthet meg:

Kapcsolódó tartalom

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Mentőautó és tűzoltóautók Szentesen, a Nagyvölgy soron, ahol tűz keletkezett egy baromfifeldolgozó csomagolóüzem területén 2022. április 18-án este. A helyszínre a szentesi, a csongrádi, a kunszentmártoni és a hódmezővásárhelyi tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról oltják a tüzet, valamint nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztetik a csarnokot. Az egységek az épület egyik oldalán a tetőszerkezetet, a másik oldalon az oldalfalat megbontva oltják az égő részeket.
MTI/Donka Ferenc
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/7/2022/04/DONKA20220418002-1024x576.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Ajánljuk még