logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bombariadó van több budapesti és vidéki plázában is

| Szerző: hirado.hu
Hangosbemondóban kérik a vásárlókat a budapesti Árkádban és a Corvin Plázában is, hogy a legrövidebb úton hagyják el az épületet, de az autókat hagyják a parkolókban. Erről érkezett hír a Mammutból, az Aréna Plázából, a Westendből és a MOM Parkból is. Bombariadó van a Debrecen plázában és Győrben is – számolt be az Origo. Országszerte több plázába is bombariadó miatt vonultak ki a rendőrök kedd délután.

„Több budapesti plázából kaptunk bejelentést arról, hogy azzal fenyegették meg őket, hogy a bevásárlóközpontjukban bomba van”

– mondta el az Origónak Csécsi Soma a Budapesti rendőr főkapitányság szóvivője.

A rendőrök a lapnak elmondták, hogy az érintett plázákba tűzszerészeket küldtek, és közben nyomozást indítottak közveszéllyel fenyegetés miatt. A támadók minden esetben e-mail-ben küldték el a fenyegetést.

A haon.hu információi szerint bombariadó miatt vonult ki több debreceni rendőri egység is a MÁV Rózsa utcai irodájához. Úgy tudják, a délután során Debrecen Plazához és a Malomparkhoz is érkeztek egyenruhások, szintén bombariadó gyanúja miatt. A Füredi úti komplexumot már kiürítették, a forgalmat a rendőri intézkedés nem érintette.

Cikkünk frissül! 

Ajánljuk még