logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mávinform: Pályafelújítás miatt keddtől több vonalon is változik a menetrend

Pályafelújítás miatt keddtől szakaszonként pótlóbuszok viszik az utasokat a Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs vonalon, és ehhez igazodva több vonalon is változik a menetrend – közölte a Mávinform.

A vasúttársaság honlapjára hétfőn feltett közlemény szerint kedden és szerdán az InterCityk helyett Sárbogárd és Dombóvár, a személyvonatok helyett Szakály–Hőgyész és Dombóvár között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Csütörtöktől április 25-ig az InterCity vonatok helyett Sárbogárd és Dombóvár, a személyvonatok helyett Simontornya és Szakály–Hőgyész, valamint Keszőhidegkút–Gyönk és Szárazd között járnak pótlóbuszok.

Április 26-tól május 22-ig az InterCity vonatok helyett Dombóvár és Pécs, a személyvonatok helyett Dombóvár és Szentlőrinc között viszik pótlóbuszok az utasokat.

A pályafelújításhoz igazodva változik a menetrend a Dombóvár–Gyékényes, a Pusztaszabolcs–Dunaújváros, a Dunaújváros–Rétszilas, a Székesfehérvár–Sárbogárd, a Sárbogárd–Bátaszék, a Dombóvár–Komló, a Dombóvár–Bátaszék, a Nagykanizsa–Pécs, a Szentlőrinc–Sellye, a Pécs–Villány–Magyarbóly és a Villány–Mohács vonalon is – írták.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még