logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Cicája jelezte Illés Fanni paralimpiai bajnoknak, hogy babát vár

| Szerző: hirado.hu
Csodálatos hírt osztott meg a napokban Illés Fanni, paralimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó. Párjával, Szabó Álmossal kisbabát várnak. A hirado.hu-nak a kismama mesélt az elmúlt hat hónapjáról, arról, hogy hogy érzi magát, és elárulta azt is, ki tudta először, hogy gyermeket vár.

Illés Fanni paralimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó a napokban jelentette be, hogy édesanya lesz. Fanni a hirado.hu-nak elárulta, először a húgát hívta fel, amikor megtudta, hogy édesanya lesz, azonban mégsem ő volt a legelső, aki tudta, hogy Fanni babát vár.

„Az egyik cicám, Csík miatt vettem tesztet. Amúgy is nagyon ki szokta mutatni a szeretetét, viszont akkor és ott, ahogy érezte rajtam a változást, onnantól le se szállt rólam, ezt furcsálltam, így csináltam egy tesztet” – mondta.

A boldog kismamát arról is kérdeztük, hogyan mondta el a hírt családjának, barátainak, illetve a párjának.

„Amikor Álmosnak mondtam el, rendesen készültem, megadtam a módját. Csináltam egy kis levelet, amiben úgy írtam mintha a kisbaba beszélne hozzá, a teszteket és egy cumit is belecsomagoltam egy kis dobozba, és ő azt bontotta ki. Anyukáméknak vettem egy kisbaba ruhát, és az alá rejtettem a tesztet. A többieknek pedig az ultrahang képet mutattam meg”.

Kapcsolódó tartalom

Illés Fanni elárulta, terhessége hatodik hónapjában van, így párjával nyárra, júliusra várják gyermeküket. Szerencsére minden a terv szerint alakul, a baba is jól van, Fanni is remekül érzi magát.

„Minden rendben van vele, ez bennem sosem volt kérdés, hogy ez így lesz”.

A kismama nem titkolta, hogy voltak nehezebb időszakok a hat hónap alatt, a hormonális változásokat nagyon megérezte, azonban rosszullétei egyáltalán nem voltak, ezért nagyon szerencsésnek érzi magát.

A paralimpikon továbbra is edz – persze nem olyan intenzitással, mint Tokió előtt –, és elképzelései szerint a jövő évi világbajnokságon, majd 2024-ben a párizsi paralimpián is ott lesz a medencében.

Kapcsolódó tartalom

„Akkor érzem magam a legjobban amikor a vízben vagyok, szárazföldön már érzem, hogy egyre nehezebben mozgok, de a vízben ezt nem érzem továbbra sem, és ez nagyon jó dolog. Addig úszom ameddig jól esik, ezt tanácsolta az orvosom is.  Nagyon élvezem ezt az időszakot ”  – mesélte.

Fanni örülne ha gyermeke ugyanúgy szeretné a vizet, mint ő és párja, Álmos.

Ajánljuk még