logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy rúddal ütötte a bedrogozott férfi, miközben pénzt követelt tőle

| Szerző: hirado.hu
A gyanúsított átment a sértett lakásába, majd szóváltást követően őt veréssel fenyegette, ha nem fizet. A sértett adott pénzt, de így is több ütés érte. A tatai rendőrök őrizetbe vették a támadót.

A gyanú szerint a 27 éves férfi csütörtök hajnalban egy ismerőse lakásába bement Kocson. Ott szóváltás alakult ki közöttük, de a 27 éves férfi veréssel fenyegette meg a sértettet, amennyiben nem fizet – olvasható a rendőrség honlapján.

A sértett megijedt és a nála lévő pénzt átadta a rúddal érkező férfinak, aki így is többször megütötte. A támadó az eset után hazament, majd a tatai rendőrök őt alig három óra elteltével elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

A vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a rabolt pénzt, és a bántalmazáshoz használt eszközt megtalálták, majd lefoglalták.

A 27 éves kocsi lakos ellen felfegyverkezve elkövetett rablás, valamint kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatai Járásbíróság 2022. április 14-én elrendelt.

 

Ajánljuk még