logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kunhalmi Ágnes bevallotta, hogy a baloldal „függetlenobjektív” sajtója egy mítosz

Kunhalmi Ágens újabb elszólására hívták fel a figyelmet az Alapjogokért Központ közösségi oldalán. Az MSZP társelnöke bevallotta, hogy a baloldal „függetlenobjektív” sajtója egy mítosz.

 

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke úgy tűnik, ismét elszólta magát. Most a független, objektív média helyzetével kapcsolatban tett egy elég egyértelmű megjegyzést. Az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán közzétett videóban a baloldali politikus többek között arról értekezett, hogy „Félreértésben van az egész ellenzék. Sajnos sok tekintetben el van zárva a saját szavazóbázisának döntő többségétől” – írták a mandiner.hu cikkében.

Majd azzal folytatta, hogy „egy nagyon szűk elvárásrendszernek próbál megfelelni nagyon régóta”.

Kunhalmi hangsúlyozta, hogyha ebből valaki meg próbál kilépni, akkor „a saját választókörzeti tapasztalatai alapján azt legyilkolják”. Ezt követően felidézte a saját bécsi esetét, mikor egy előadásban arról beszélt, hogy „a szankciókat helyesen fogadta el Orbán”.

Az MSZP-s politikus ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy kijelentéseit idehaza félreértelmezték, és ezért majdnem megölte „a saját oldali, idézőjelben függetlennek nevezett sajtó”.

Ajánljuk még